Jubileum 10 år 2004-2014
Sunquest Travel er et personlig reisebyrå som har holdt til på Grunerløkka, Oslo sentrum i  10 år.

Sunquest Travel Norge AS er et privateid reiseselskap som Jarle Grøstad og Mats André Olsen startet opp i 2004.  Vi er to trivelige karer som lever og ånder for reiseliv, og som har jobbet sammen innenfor reiselivs bransjen i over 16 år. Det var nok vårt gode vennskap og felles lidenskapelige interesse for reising som førte til at vi startet vårt eget reisebyrå for snart 10 år siden. Vi deler samme klare visjon om hvordan et perfekt reisebyrå burde være og hva vi synes de ikke burde være i fremtiden. Nå som det har vært mulig å booke egne reiser på internett mange år, ser vi et stadig økende behov for personlig kontakt med en erfaren reisekonsulent som er der for deg. Mange ønsker å kjenne seg tryggere og sikrere på at reisen deres går knirkefritt av å ha en god dialog med et fysisk menneske som kan hjelpe til med det aller meste. Booker man selv på nett så begrenses mulighetene som alle endringer, ruter, assistanse, gratis seating  etc. betraktelig. Mange firmaer tilbyr faktisk ikke annen kommunikasjon enn epost på dagtid, noe som kan være et stort problem om noe uforusett skulle skje under reisen.

Sunquest Travel har en 24 timers vakttelefon tilgjengelig om noe uforutsett skulle skje under reisen, og vi er å treffe på epost store deler av døgnet. Så sammen med oss vil du føle deg trygg og ivaretatt.

Vi prøver å gi alle våre kunder "business-class" service og assistanse, derfor har nettopp personlig service blitt vårt spesielle varemerke ! Med den lidenskapelige interessen for reiser og hoteller som Jarle & Mats har hatt hele livet, så har det blitt utrolig mange reiser, opplevelser og erfaringer som dannet grunnlaget for alt Sunquest Travel står for idag. Jarle og Mats André sin omfattende reiseerfaring og brede kunnskap om reisemål, flypriser, booking klasser, flyruter, og hoteller rundt omkring hele verden er også en av grunnene til at de fleste av våre kunder kommer tilbake til oss gang etter gang og blir gode faste kunder.

_________________________________________________________________________________________

Sunquest Travel ønsker å gjøre det så enkelt og klart som mulig. Det betyr at våre priser er inkludert ALT av skatter, avgifter, gebyrer og lignende som ofte kommer i tillegg til den prisen som blir oppgitt i utgangspunktet.

Så det er ikke noe "fra-priser" hos oss.

Den prisen du ser i våre annonser/kampanjer er den prisen du får så lenge flyselskapet har kapasitet!.

Hvis du f.eks ønsker å oppgradere eller gjøre noen endringer i bestillingen din blir det evt tillegg i prisen.

Det er bare ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for deg.

Sunquest Travel Norge AS er medlem av reisegarantifondet (RGF)  som gjør alle våre pakkereiser er beskyttet av pakkereiseloven.I 2008 ble vi også stolt Gaselle bedrift.

Vi har gode avtaler med flyselskaper som Thai Airways, China Airlines, Qatar, SAS, Lufthansa, KLM, Air France, Cathay Pacific, Finnair, Aeroflot + mange mange flere.

Sunquest Travel har mange års erfaring med å arrangere forretningsreiser og gruppereiser for alle slags grupper & bedrifter til hele verden.

Kontakt oss på Tlf.22 35 39 45 eller epost:  info@sunquest-travel.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  Våre åpningstider er mandag - fredag kl 0930-1700

Kom gjerne innom vårt kontor som ligger i 3 etg. Schous Plass 1 på Grunerløkka, Oslo.

800px-Schous_plass_1_Oslo

Hvorfor velge   oss ?

Kontakt Vi har vaktelefon som er tilgjengelig hele døgnet utenom åpningstidene. Hos oss vil du få veiledning og hjelp skulle noe uforutsett skje under reisen. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan foreta reservasjoner utenom åpningstidene.

Betalingsutsettelse Så fremt dette er mulig ihenhold til flyselskapet og din billett type så tar vi ingen gebyr for å utsette betalingen. Det tas forbehold om prisendringer som følge av endrede valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi selv ikke er herre over

Faktura: Vi tar ingen gebyr for utsending av faktura. Vi tar heller ingen gebyr for skriving av faktura. Men det er kr. 500,- i kanselleringsgebyr om du av en eller annen årsak må avbestille etter faktura er utsendt.

Seating:  Avhengig av flyselskapet og fly strekningen så seater vi deg og hele reisefølget ditt gratis. Vi minner om at de fleste flyvninger i Europa ikke er mulig å forhåndsbestille seter på. Derimot på mange av de interkontinentale flyvningene er dette mulig.

Ombooking og endringer: Ingen gebyr for å ombooke / gjøre endringer på reisen før billettutstedelse / forfall. I noen tilfeller der billett er utstedet så kan flyselskapet / Sunquest kreve gebyr for endring hvis det er nødvendig.

Utsendelse av billett med post: Hvis det ikke er avtalt noe annet så sender vi deg en utskrift av dine elektroniske billetter med vanlig postgang. Dette er også gebyrfritt.

 

Sunquest1

 Så la oss gjøre jobben, så kan du reise bekymringsfritt på ferie.